Modern technológiák a tűzoltószerek világában

"FIPRON CANARIAS"

Cégünk a FIPRON CANARIAS termékek hivatalos képviselője, amely önálló gázzal oltó rendszereket hoz létre a tűzoltásra alkalmas termikusan aktivált mikrokapszulázott tűzoltóanyaggal.

Vállalati cél

A cél az, hogy megakadályozzák a helyi tüzet, és olyan környezetet teremtsenek egy helyiségben, dobozban vagy zárt térben, amelyben az összes oxigén 10-50 másodperc alatt kiszorul. Ennek eredményeként a tüzet lokalizálják és megállítják közvetlen emberi beavatkozás nélkül.

Alapvető különbség

Az alapvető különbség más gyártók termékeihez képest, hogy az újragyújtás lehetősége teljesen kizárt. Ezenkívül a FIPRON CANARIAS cég termékei a habbal, porral és vízzel oltással ellentétben nem okoznak korróziót vagy károsítják a védett berendezéseket.

Gáz

A termékek által kibocsátott gáz alacsony toxikus és biztonságos az emberre és a környezetre; nem esik ki csapadék, korom vagy por formájában; nem igényel további intézkedéseket a helyiségek, az áruk tisztítására és más olyan helyekre, ahol a terméket használják; a helyiségben tartózkodó embereknek nem kell légzőkészüléket, maszkot vagy egyéb védőfelszerelést használniuk.

TERMELÉSÜNK:

A FIPRON CANARIAS termékek egyszerű és kényelmes formája lehetővé teszi bármilyen típusú és méretű elektromos berendezésbe történő beépítését.

"Fipron Cord"

AEROSOL GENERADOR

Innovatív tűzoltó rendszer termikusan aktivált mikrokapszulázott tűzoltóanyaggal aeroszolképző héjban A FIPRON CORD (a továbbiakban: termék vagy FIPRON CORD) egy alapvetően új tűzoltóanyag, amelyet A2, B osztályú tüzek és feszültség alatt álló elektromos berendezések oltására terveztek. emberi beavatkozás nélküli kistérfogatú védelmi létesítményekben 4000 dm3 (elektromos panelek, szekrények elektromos berendezéssel, kábelcsatornák), amelyek mínusz 50 °C és plusz 80 °C közötti üzemi hőmérsékletű és legfeljebb 80 százalékos páratartalmú helyiségekben találhatók. .

"Aerosol"


AEROSOL GENERADOR

Az aeroszolgenerátort a tűzoltók és a hivatásos elsősegélynyújtók rendkívül hatékony tűzoltóanyagként használhatják. A generátor nincs lezárva, és manuálisan telepíthető olyan helyiségbe vagy rekeszbe, amely tűzoltást igényel. Az aktiválás után aeroszolfelhő keletkezik, amely térfogatilag kitágul, kitölti a teret és kioltja a lángot. A generátor elsősorban A, B, C és F(K) osztályú tüzek oltására szolgál.

"Box"


BOX FIPRON CANARIAS

FIPRON CANARIAS Box:  csatlakozók (csatlakozók) kiegészítő védelme napelemek és napelemsorok csatlakoztatásához.Az elektromos csatlakozások tűz elleni védelmére, valamint a környezeti tényezők (eső, hó, ultraibolya sugárzás) pusztító hatásai elleni további védelemre készült , por, szennyeződés stb. ) elektromos kábeleken A „FIPRON CANARIAS Box” egy tartós tűzálló műanyagból készült doboz, melynek belsejében tűzoltó termék található.

"Aerosol"

GENERATOR AEROSOL

Az aeroszolgenerátorok egy rendkívül hatékony, helyhez kötött tűzoltó rendszer részeként használhatók. Az aeroszolgenerátor nincs nyomás alatt, és a védendő helyiségben vagy részlegben van felszerelve. Az aktiválás után aeroszolfelhő jön létre, amely térfogatosan kitágul és szétterül, kitölti a helyiséget és eloltja a tüzet. Az aeroszolgenerátorokat elsősorban az általában lakatlan terekben való használatra tervezték, és alkalmasak A, B, C és F osztályú tüzek oltására, hatékonyak.


Nézze meg a videót, hogy megtudja, hogyan működik
Erősen ajánljuk a FIPRON CANARIAS termékekről készült videók és prezentációk megtekintését

Technológia:

  • Minden FIPRON CANARIAS termék, a legkisebbtől a legnagyobbig, nagyon egyszerű és könnyen felszerelhető, és a legelérhetetlenebb helyekre is felszerelhető;
  • teljes autonómia, nem igényel áramforrást;
  • széles körű működési feltételek: -50 ℃ és + 80 ℃ között és 90% páratartalom;
  • oltja az A, B, C, E, F osztályú tüzeket.
  • alakjának köszönhetően egyszerű a telepítés, nem igényli a berendezés módosítását;
  • nincs karbantartási költség a telepítés után öt évig;
  • védi a berendezéseket a tűz elfojtásával és megfékezésével a tűz elsődleges helyén.

   "AEROSOL"

A "FIPRON CANARIAS" cég termékeinek beszerelése az elektromos berendezések zavarása nélkül történik.

Az anyagok szerkezete mikrokapszulákat tartalmaz, amelyek tűz esetén aktiválódnak. Az aktiválási hőmérséklet elérésekor a kapszula héja szétreped és gázt bocsát ki, amely helyettesíti az oxigént és hatékonyan eloltja a lángot..

                      "BOX"

A termékek beszerelése az elektromos berendezések megzavarása nélkül történik.
A "FIPRON CANARIAS" cég összes terméke korlátlan alkalmazási körrel rendelkezik, mivel minden olyan helyen használható, ahol sokféle működési körülmény mellett van elektromos csatlakozás.

HASZNÁLATI TERÜLET:

TERMÉKEINK ELŐNYEI


Autonóm rendszer

Intelligens autonómia: nem igényel áramforrást, további biztonsági funkciót hoz létre, kiküszöbölve a forrás gyulladásának kockázatát. Automatikusan eloltja a tüzet a gyulladás legelején.


Védelmi rendszer

Az elektromos berendezések nagyon magas szintű védelme. Helyben és önállóan működik, kizárva a védett berendezések károsodását, ellentétben a hagyományos tűzoltó készülékekkel.


Gazdaságos rendszer

Miniatűr méret és alacsony telepítési költségek. A TM "FIPRON CANARIAS" összes terméke könnyen beépíthető kis, közepes és nagy méretű elektromos dobozokba, amelyeknek nincs más alternatívája a helyi tűz oltására.

KIK VAGYUNK MI?


Megoldások keresése a gyors tűzoltásra

Multinacionális cég vagyunk, amely egyedi tűzoltási megoldásokat gyárt.


Csapatunk betartja a biztonsági előírásokat

Munkatársaink a szükséges eljárások irányítása mellett dolgoznak.


Új biztonsági technológiák


Szakértőket vontunk be a világ minden tájáról, hogy megismertessük Önnel a tűzoltás terén elért legújabb fejleményeket.


ÜZLETI KÉPVISELŐINK:


QR-KÓD

LETAPOGATÁS


LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK,

az űrlap kitöltésével:
IRODA CÍME ÉS IRÁNYÍTÁSA A TÉRKÉPEN

KÖZPONTI RAKTÁRIRODA

MVA Standard plus Kft

8200 Veszprém, Csikász Imre utca 6, A ép, fszt 3

e-mail: [email protected]

www.fipron-canarias.com