Tehnologii moderne în lumea agenților de stingere a incendiilor

"FIPRON CANARIAS"

Firma noastra „FIPRON CANARIAS”, care realizeaza sisteme autonome de stingere a incendiilor cu gaz pe baza de produse cu agent de stingere a incendiilor microincapsulat activat termic pentru stingerea incendiilor.

SCOPUL NOSTRU

Scopul este de a preveni un incendiu local și de a crea un mediu într-o cameră, cutie sau spațiu închis în care tot oxigenul este deplasat în 10 până la 50 de secunde. Ca urmare, incendiul va fi localizat și oprit fără intervenția umană directă.

DIFERENTA DE PRODUS

Diferența fundamentală față de alte produse fabricate de alți producători este că posibilitatea de reaprindere este complet exclusă. Si de asemenea, spre deosebire de stingerea cu spuma, pulbere si apa, produsele FIPRON CANARIAS nu provoaca coroziune sau deteriorarea echipamentelor protejate.

PRODUS PRIETENOS CU MEDIUL

Gazul emis de produse este slab toxic și sigur pentru oameni și mediu; nu cade sub formă de precipitații, funingine sau praf; nu necesită măsuri suplimentare pentru curățarea spațiilor, curățarea bunurilor și a altor locuri în care este utilizat produsul; persoanele aflate în incintă nu trebuie să folosească aparate respiratorii, măști sau alte echipamente de protecție.

PRODUCȚIA NOASTRA:

Forma simplă și convenabilă a produselor FIPRON CANARIAS facilitează instalarea acestuia în echipamente electrice de orice tip și dimensiune.

"Fipron Cord"

AEROSOL GENERADOR

Sistem inovator de stingere a incendiilor cu un agent de stingere a incendiilor microîncapsulat activat termic într-o carcasă care formează aerosoli. în instalații de protecție de volum mic fără intervenție umană 4000 dm3 (tablouri electrice, dulapuri cu echipamente electrice, canale de cabluri), situate în încăperi cu o temperatură de funcționare de la minus 50 ° C până la plus 80 ° C și o umiditate de cel mult 80 la sută .

"Aerosol"

AEROSOL GENERADOR

Generatorul de aerosoli poate fi utilizat de către pompieri și personalul de primă intervenție profesionist ca agent de stingere a incendiilor foarte eficient. Generatorul nu este sigilat și este introdus manual într-o încăpere sau într-un compartiment care necesită stingerea incendiului. După activare, se generează un nor de aerosoli, care se extinde volumetric, umplând spațiul și stingând flacăra. Generatorul este proiectat în principal pentru a stinge incendiile din clasele A, B, C și F(K).

 "Box"

BOX FIPRON CANARIAS

FIPRON CANARIAS Cutie:

protecție suplimentară a conectorilor (conectori) pentru conectarea panourilor solare și a rețelelor de panouri solare.Conceput pentru a proteja conexiunile electrice de incendii, precum și pentru o protecție suplimentară împotriva efectelor distructive ale factorilor de mediu (ploaie, zăpadă, radiații ultraviolete, praf, murdărie, etc.) pe cabluri electrice.” FIPRON CANARIAS Box este o cutie din plastic rezistent la foc, în interiorul căreia se află un produs de stingere a incendiilor.

"Aerosol"

AEROSOL GENERADOR

Generatoarele de aerosoli pot fi utilizate ca parte a unui sistem staționar de stingere a incendiilor foarte eficient. Generatorul de aerosoli nu este sub presiune și este instalat în încăperea sau secțiunea care trebuie protejată. După activare, se creează un nor de aerosoli, care se extinde și se răspândește volumetric, umplând camera și stingând focul. Generatoarele de aerosoli sunt proiectate în primul rând pentru a fi utilizate în spații neocupate în mod normal și sunt potrivite pentru stingerea incendiilor din clasele A, B, C și F. Sunt eficiente.

ECHIPAMENTE MINIATURALE SI AUTONOME DE STINGERE A INCENDIILOR

Toate produsele FIPRON CANARIAS funcționează la temperaturi de la -50 grade până la +80 grade cu umiditate de până la 90%.

  Din momentul instalării, produsele noastre vin cu o garanție de cinci ani și fără costuri suplimentare de întreținere.

1

2

3


Urmărește videoclipul pentru a vedea cum funcționează

  • Vă recomandăm insistent vizionarea videoclipurilor și prezentărilor despre produsele FIPRON CANARIAS
  • Tehnologie:
  • Toate produsele FIPRON CANARIAS, de la cele mai mici la cele mai mari, sunt foarte simple si usor de instalat, putand fi instalate chiar si in cele mai inaccesibile locuri;
  • autonomie completă, nefiind nevoie de o sursă de alimentare;
  • gamă largă de condiții de funcționare: de la -50 ℃ la + 80 ℃ și umiditate 90%;
  • stinge incendii din clasele A, B, C, E, F.
  • ușurință de instalare datorită formei sale, nu necesită modificarea echipamentului;
  • fără costuri de întreținere timp de cinci ani de la instalare;
  • protejează echipamentul prin suprimarea și ținerea focului în locul principal al incendiului.

DE CE SUNT PRODUSELE NOASTRE COMPLET NOU PE PIAȚA PRODUSELOR DE LUPTA INCENDIILOR?

Instalarea produselor FIPRON CANARIAS se realizeaza fara interventie in structurile electrice


Toate produsele FIPRON CANARIAS au o gamă nelimitată de aplicații, deoarece pot fi utilizate oriunde există conexiuni electrice într-o gamă largă de condiții de funcționare.


Structura materialelor conține microcapsule care sunt activate în caz de incendiu. Când temperatura de activare este atinsă, învelișul capsulei izbucnește și eliberează gaz, care se amestecă cu oxigenul și stinge eficient flacăra.

SCOPUL APLICATIEI:


AVANTAJELE PRODUSELOR NOASTREAutonomie inteligentă: nu este necesară alimentarea cu energie

Creează o caracteristică suplimentară de siguranță prin eliminarea riscului de incendiu la sursă. Stinge automat focul chiar la începutul aprinderii.


Nivel foarte ridicat de protecție pentru echipamentele electrice

Funcționează local și autonom, eliminând deteriorarea echipamentelor protejate, spre deosebire de stingătoarele tradiționale.


Dimensiune miniaturală și costuri reduse de instalare

Toate produsele FIPRON CANARIAS sunt ușor de instalat în cutii electrice de dimensiuni mici, medii și mari care nu au altă alternativă pentru stingerea incendiilor locale.

CINE SUNTEM NOI?


Găsirea de soluții pentru răspuns rapid la incendiu

Suntem o companie multinațională care produce soluții unice de stingere a incendiilor.


Echipa noastră respectă regulile de siguranță

Angajații noștri lucrează sub îndrumarea procedurilor necesare.


Noi tehnologii pentru securitate

Am adus experți din întreaga lume pentru a vă aduce cele mai recente evoluții în domeniul stingerii incendiilor.


REPREZENTAȚII NOASTRE DE AFACERI:


QR COD

SCANAȚI CODUL QR CU LINK CĂTRE SITE-UL NOSTRU

CONTACTAŢI-NE, PRIN COMPLETAREA ACESTOR FORMULAR
ADRESA BIROULUI SI INSTRUCTIILE DE PE HARTA

DEPOZIT-BIROC CENTRAL

ENERGY PERFORMANCE POWER S.R.L.

Romania, Bucuresti, Str. Grigore Ionescu nr.63,

bl.T73, sc. 2, et.4, ap.42.

e-mail: [email protected]
www.fipron-canarias.com