FIPRON CORD


COMPRAR AGORA

Informații generale despre produse

Sistem inovator de stingere a incendiilor cu un agent de stingere a incendiilor microîncapsulat activat termic într-o carcasă care formează aerosoli. în instalații de protecție de volum mic fără intervenție umană 4000 dm3 (tablouri electrice, dulapuri cu echipamente electrice, canale de cabluri), situate în încăperi cu o temperatură de funcționare de la minus 50 ° C până la plus 80 ° C și o umiditate de cel mult 80 la sută .

1.1 Produsele de tip FIPRON CORD pot fi instalate împreună cu un cablu electric de înaltă tensiune în canale de cablu închise, cu condiția aprobării schemei de instalare cu producătorul și a prevederii unui volum protejat pe metru liniar, în conformitate cu prevederile de stingere a incendiilor. capacitatea unui anumit tip de FIPRON CORD: protecție cu un metru liniar de volum nu mai mult pentru MS-50 dm3, pentru M1-100 dm3, pentru M2-200 dm3, pentru M3-300 dm3, pentru M6-600 dm3.

1.2.   Denumirea comercială a produsului: Snur Fipron MS, M1, M2, M3, M6.

1.3.   FIPRON CORD funcționează ca un sistem inteligent de stingere a incendiilor.   Efectul temperaturii asupra componentelor sale active determină degajarea unei componente de stingere a incendiului, până la stingerea completă a incendiului.

1.4.   Principalele caracteristici distinctive ale produselor FIPRON CORD:

• baza flexibila permite instalarea in locuri greu accesibile cu diferite raze de indoire;

• greutate redusa, asigura transportul usor al produsului;

• proprietăţile de rezistenţă permit ca produsul să fie utilizat într-o gamă largă de temperaturi.

1. 5. FIPRON CORD este conceput pentru a proteja echipamentele electrice în volume sigilate condiționat.   Produsul nu trebuie utilizat pentru a proteja echipamentele instalate în afara dulapurilor sau în dulapuri cu ventilație forțată.


Exemplu video de instalare a produsului de stingere a incendiilor Fipron Cord.

https://youtube.com/shorts/WFmHm40QaPQ?si=gFrIf7eplOqSs4V-